У Києві відбудеться сеанс Кото-терапії
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві відбудеться сеанс Кото-терапії

У Києві відбудеться сеанс Кото-терапії
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 18 квітня, у Києві відбудеться сеанс Кото-терапії, організатором якого виступив БФ Кото-Ярмарок. Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на подію на Facebook.

« Сеанс Кото-терапії - це чудова можливість провести вечір в пухнастій компанії, розслабитися в кінці робочого дня, почухати котиків, яким бракує людської уваги, та забрати додому одного з них»,- пишуть організатори.

Метою цього заходу є пошук домівок врятованим з вулиці котам, які перебувають в Центрі Адопції. Усі тваринки пройшли карантин, обстеження, вакцинацію та стерилізацію.

Читайте також: Зірка "Секретних матеріалів" оголилася на захист тварин

У центрі вони також були перевірені на віруси та грибок. Котики безпечні для інших тварин та маленьких дітей та віддають їх безкоштовно на умовах договору.

На вас там чекатимуть близько 15 котиків, віком від 5 місяців. Організатори заходу обіцяють частувати гостей какао та печивом.

Захід відбудеться у Центрі Адопції (адреса: Київ, вул. Дмитрівська, 39) о 18:00 - 21:00.

Відзначимо, що БФ Кото-Ярмарок - це волонтерський проект, який допомагає вуличним и домашнім покинутим котикам швидше знаходити домівки.

Раніше ONLINE.UA публікував добірку притулків для тварин у Києві та Київській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?