Starbucks на день повністю припинить працювати в США через расовий скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Starbucks на день повністю припинить працювати в США через расовий скандал

Starbucks на день повністю припинить працювати в США через расовий скандал
Джерело:  online.ua

Мережа Starbucks 29 травня тимчасово припинить роботу більш ніж 8000 своїх кав'ярень, розташованих в США, щоб провести інструктаж персоналу на тему неприпустимості расових упереджень.

Про це повідомляється на сайті компанії Starbucks, передає ONLINE.UA.

"29 травня ми закриємо всі наші точки в США для проведення тренінгу з протидії расизму заради запобігання випадкам дискримінації ... Ми соромимося і визнаємо той факт, що расові упередження це проблема, до вирішення якої ми повинні звернутися", - сказано в повідомленні компанії в Twitter.

Читайте також: Компанія Amazon довела співробітників до шокуючих дій

Крім торгових точок закриють і офіси корпорації і її франчайзингових партнерів. Інструктаж буде проведено для 175 тис. співробітників. Робота припиниться після першої половини дня, після чого всіх спрямують на тренінг, розроблений відомими борцями з дискримінацією.

Інцидент, який змусив мережу приносити вибачення і нести багатомільйонні втрати, стався в Філадельфії 12 квітня. Тоді двоє афроамериканців були заарештовані в одній з кав'ярень за підозрою в порушенні громадського порядку.

Після цього почали звучати заклики бойкотувати Starbucks. Глава компанії Кевін Джонсон сказав, що він намагається зрозуміти, що в фірмі пішло не так і як це можна виправити.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у мережі з'явилось відео затримання двох відвідувачів кав'ярні Starbucks.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?