У Британії розпочали розслідування проти кремлівської Russia Today
Категорія
Світ
Дата публікації

У Британії розпочали розслідування проти кремлівської Russia Today

У Британії розпочали розслідування проти кремлівської Russia Today
Джерело:  BBC

Британський телекомунікаційний регулятор Ofcom відкрив сім нових розслідувань щодо підтримуваної Кремлем телекомпанії Russia Today, яку підозрюють у порушенні принципу неупередженості.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Ofcom повідомив, що TV Novosti (компанія, яка забезпечує мовлення RT в Британії) до недавнього часу у висвітленні подій не особливо відрізнялася від інших телекомпаній у Британії.

Читайте також: Глава ЦРУ зустрівся з Кім Чен Ином

"Однак після подій у Солсбері ми спостерігали значне збільшення кількості програм RТ, які вимагають розслідування потенційних порушень Кодексу мовлення Ofcom", - заявили там.

Russia Today висвітлює отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля і пов'язані з цим події. При цьому телеканал транслює російську точку зору.

У Ofcom обіцяють представити результати розслідування у якомога коротші строки.

Нагадаємо, у березні з'явилася інформація, що RT може втратити ліцензію в результаті дипломатичної суперечки між РФ і Британією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лавров висунув нове гучне звинувачення щодо отруєння Скрипаля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?