В Україні планують скасувати жовтий сигнал світлофора
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні планують скасувати жовтий сигнал світлофора

В Україні планують скасувати жовтий сигнал світлофора
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів України може скасувати жовтий сигнал світлофора на дорогах у зв'язку з випадками ДТП через проїзд на жовте світло.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, передає ONLINE.UA.

"Прем'єр-міністр підтримав моє звернення, і доручив Мінінфраструктури, МВС, Національної поліції, "Укравтодору" і Укртрансбезпеки опрацювати питання про скасування жовтого сигналу світлофора, і в разі необхідності винести відповідне питання на засідання уряду", - написав він.

Читайте також: Україна опинилась у топ-30 рейтингу найсильніших армій світу

За словами міністра, всі останні масштабні ДТП пов'язані проїздом на жовтий, бо водії трактують його як хочуть, а в результаті гибнуть невинні люди. Зараз велика кількість країн відмовляється від жовтого сигналу світлофора.

Також він заявив, що розпорядженням Кабінету міністрів створена урядова комісія з технічного розслідування ДТП, яке сталося вчора у Кривому Розі. "Очолити цю комісію доручено мені. У нас є місяць, щоб детально розібратися в причині цієї жахливої аварії, в якій загинули 8 людей і травмовано 26, 4 у важкому стані, і зробити відповідні висновки", - написав Лавренюк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кількість жертв ДТП у Кривому Розі зросла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?