Вимкніть електрику: Макаревич висміяв провал блокування Telegram в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Вимкніть електрику: Макаревич висміяв провал блокування Telegram в Росії

Вимкніть електрику: Макаревич висміяв провал блокування Telegram в Росії
Джерело:  online.ua

Відомий російський музикант Андрій Макаревич в черговий раз розкритикував діяльність влади в країні. Він з сарказмом висміяв спробу Роскомнадзору заблокувати популярний месенджер Telegram в Росії, яка голосно провалилася.

Пост про провальне блокування Telegram в РФ Макаревич опублікував на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Дуров опублікував символ "цифрового спротиву"

Розмірковуючи на тему блокування Telegram, Макаревич запропонував російській владі "вирубити електрику" по всій країні, щоб напевно запобігти спілкуванню росіян в месенджері.

"Я вважаю, якщо напівзаходи зі знищення Telegram нічого не дають - треба діяти простіше і радикальніше: вирубити до біса електрику в країні. А що, хмиз у народу є, витримають. Залишити ток тільки на ядерній кнопці і на телефоні в Кремлі - раптом Трамп подзвонить? ", - написав Макаревич.

Користувачі мережі оцінили критику Макаревича, підтримавши його сарказм. Вони залишили сотні коментарів під постом музиканта.

"Так адже генератори є .... треба ще радикальніше - заборонити жити ....", "Цей Трамп така шкідлива гадина - він вже заявив, що, якщо і подзвонить - то тільки через Телеграм!
Ось такі у нас "парнері", "Не можна! Як же російські телеглядачі дізнаватимуться кого зараз правильно ненавидіти? Так, ще треба ж своєчасно оплачувати послуги житлово-комунального господарства через інтернет! Так що пропозиція слушна, але потрібно залишити телевізор з Першим каналом і інтернет з кнопкою "сплатити", "Це занадто гуманно))) краще ось так: зловили тебе з телефоном, на якому встановлений телеграм - у в'язницю! Так і бачу радіолокаційні машини вечорами на вулицях країни, які визначають, чи не користується хто телеграмом"," Ну, про «хмиз у народу є», це ще як сказати!)) Одна частина лісів вже давно в приватній власності, а з решти державної, зараз швидко талони намалюють - «один оберемок на сім'ю на місяць»!",- коментують росіяни ситуацію з Telegram в Росії та пропозицію Макаревича.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дуров готовий жертвувати мільйони доларів на обхід блокування в російському інтернеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?