Трамп розповів, коли США запровадять нові санкції проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп розповів, коли США запровадять нові санкції проти Росії

Трамп розповів, коли США запровадять нові санкції проти Росії
Джерело:  CNN

Американський президент Дональд Трамп заявив, що нові санкції проти Росії США введуть тільки тоді, коли вважатимуть це дійсно необхідним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Ми запровадимо санкції як тільки вони це заслужать. Немає нікого жорсткішого по відношенню до Росії, ніж президент Дональд Трамп", - заявив очільник США.

У той же час відразу три високопоставлених чиновника Адміністрації президента США заявили, що Трамп особисто прийняв рішення відмовитися від планів введення проти Росії нового пакету санкцій.

Читайте також: Трамп розгнівався на своїх помічників через вислання російських дипломатів.

За словами джерела, нові обмежувальні заходи були ще не готові, однак Дональд Трамп просто не дозволив далі над ними працювати.

Нагадаємо, 6 квітня Міністерство фінансів США ввело санкції проти наближених до президента РФ Путіна російських бізнесменів і декількох компаній. В результаті за добу статок 50 найбагатших росіян скоротився на 12 мільярдів доларів і акції російських компаній почали падати в ціні.

Постпред США при ООН Ніккі Гейлі 15 квітня заявила про готовність Вашингтона оголосити про нові санкції через хімічну атаку в Сирії.

Втім, рішення про санкції так і не прозвучало, а ЗМІ повідомили, що президент США особисто розпорядився призупинити їх запровадження.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Німеччина хоче відмовитися від санкцій проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?