People назвав ім'я найкрасивішої жінки у світі
Категорія
Світ
Дата публікації

People назвав ім'я найкрасивішої жінки у світі

People назвав ім'я найкрасивішої жінки у світі
Джерело:  People

Відомий американський журнал People склав новий рейтинг найвродливіших людей світу. Лідером рейтингу 2018 року стала співачка Пінк, справжнє ім'я якої Аліша Бет Мур.

Фото найкрасивішої жінки 2018 року було опубліковано на обкладинці спецвипуску видання, який надійде в продаж 20 квітня, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Названі найпопулярніші музиканти всіх часів: опублікований рейтинг

38-річна Пінк на фото зображена з двома своїми дітьми - 6-річною донькою Віллоу Сейдж і однорічним сином Джеймсоном Муном. Разом з результатами рейтингу видання також опублікувало інтерв'ю зі співачкою, яка прокоментувала свій новий статус.

"Мені подобається, що наше сприйняття краси перевернулося з ніг на голову. Вродливими можна бути і зовні, і внутрішньо, з різними відтінками та розмірами. Краса - вона в тому, якою ви її бачите для себе",- заявила Пінк.

Поряд з Пінк в рейтинг найкрасивіших людей у світі потрапили ще більше 70 жінок і 5 чоловіків. У їх число увійшли: наречена принца Гаррі Меган Маркл, репер Дрейк, актриса Галь Гадот і тенісистка Серена Вільямс.

У минулі роки лідерами рейтингу "Найкрасивіші люди світу" за версією People ставали Дженніфер Лопез, Джулія Робертс, Сандра Буллок, Гвінет Пелтроу, Дженніфер Еністон та інші.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український мільярдер потрапив до рейтингу найбагатших людей світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?