Секс-скандал в уряді Японії: стали відомі наслідки
Категорія
Світ
Дата публікації

Секс-скандал в уряді Японії: стали відомі наслідки

Секс-скандал в уряді Японії: стали відомі наслідки
Джерело:  The Japan Times

Після появи інформації про сексуальні домагання до журналісток, заступник міністра фінансів Японії Дзюн'іті Фукуда пішов у відставку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Japan Times.

Нещодавно японське видання "Сюкало Синтеся" опублікувало статтю про неналежну поведінку політика по відношенню до журналісток. За їх інформацією, Фукуда неодноразово домагався працівниць ЗМІ, а іноді навіть запрошував їх до готелю.

Читайте також: Глава ЦРУ зустрівся з Кім Чен Ином

Сам він звинувачення на свою адресу відкидає і заявляє, що вирішив покинути пост, бо не хотів цим скандалом ускладнювати роботу Мінфіну. Те, що відбулося засудили як представники правлячого блоку, так і опозиції.

Чиновник пообіцяв подати до суду на "Сюкало Синтеся" за публікацію. За його словами, він вже передав заяву про відставку міністру фінансів Японії Таро Асо. Той поообіцяв звільнити заступника в разі, якщо звинувачення доведуть.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Відомого російського політика звинуватили в домаганнях до чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?