Folk Ukraine презентував нові унікальні арт-об’єкти
Категорія
Культура
Дата публікації

Folk Ukraine презентував нові унікальні арт-об’єкти

Folk Ukraine презентував нові унікальні арт-об’єкти
Джерело:  online.ua

Соціально-етнокультурний проект Folk Ukraine, організатор Фестивалю Писанок-2018, презентував унікальні арт-об’єкти. Про це повідомили на сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

Арт-об’єкти у вигляді пташок та котиків були представлені на виставці Flower Expo Ukraine у столичному МВЦ.

Читайте також: У Києві відкрилася наймасштабніша виставка до Великодня-2018

« Друзі! Ми вирішили не чекати наступного року і презентувати наших пташок і котів на виставці Flower Expo Ukraine вже сьогодні!», - написала у Facebook куратор проектів Folk Ukraine Надія Тутенко.

Користувачі мережі були у захваті від ідеї та вже виказали бажання придбати арт-об’єкти та розмалювати їх наступного Фестивалю Писанок, який пройде у 2019 році.

Відзначимо, що проект Folk Ukraine виступає є організатором Фестивалю Писанок вже 8-й рік. Фестиваль кожного року урізноманітнюють, доповнюючи його новими креативними рішеннями. У 2018 році киянам та гостям міста був представлений арт-об’єкт – великодній зайчик.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, українські музиканти з гурту Kozak System зробили подарунок бійцям АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?