Експерти підрахували, у скільки обійдеться весілля принца Гаррі і Меган Маркл
Категорія
Культура
Дата публікації

Експерти підрахували, у скільки обійдеться весілля принца Гаррі і Меган Маркл

Експерти підрахували, у скільки обійдеться весілля принца Гаррі і Меган Маркл
Джерело:  Business Insider

Відоме у Великій Британії весільне агентство вирахувало, яку сумму доведеться викласти королівській родині за церемонію одруження принца Гаррі і Меган Маркл.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Business Insider.

Експерти британського весільного агентства Bride Book's підрахували, що весілля принца Гаррі і Меган Маркл, яке відбудеться вже 19 травня, обійдеться королівській родині в 45,8 мільйонів доларів (32 мільйони фунтів стерлінгів).

Читайте також: Вперше в історії Пулітцера нагороду отримав репер

Найбільша стаття витрат - безпека. Для захисту молодят, а також тисяч гостей і глядачів церемонії, Кенсінгтонський палац виділить біля 43 мільйонів доларів. Контроль за ситуацією будуть здійснювати снайпери, поліцейські та безпілотні літаки.

Якщо не враховувати витрати на безпеку, то вартість весілля принца Гаррі і Меган Маркл складе близько 2,8 мільйонів доларів. З них 430 тисяч доларів коштуватиме сукня нареченої, 72 тисячі доларів весільний торт та 11 тисяч костюм нареченого.

Нагадаємо, на весілля принца Гаррі і Меган Маркл запрошені 600 гостей. Така кількість людей буде на офіційній частині, а ось на саму вечірку молодята запросили лише 200 людей.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Названо найкрасивішого члена королівської родини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?