Друг Путіна поскаржився на багатомільйонні втрати через санкції США
Категорія
Світ
Дата публікації

Друг Путіна поскаржився на багатомільйонні втрати через санкції США

Друг Путіна поскаржився на багатомільйонні втрати через санкції США
Джерело:  The Bell

Російський олігарх Віктор Вексельберг звернувся до прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва зі скаргою на наслідки від санкцій США. Бізнесмен повідомив, що його група "Ренова" втратила понад 130 млн доларів, які мала отримати у вигляді діведентів за 2017 рік.

Про це повідомляє видання The Bell з посиланням на власні джерела, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Грабіж: в Москві різко відреагували на нові санкції США проти олігархів

Відзначається, що ще однією головною проблемою Вексельберга, яка виникла через санкції США, стали кредити на суму 1 млрд доларів, які залучалися під заставу акцій компанії "Русал", що належить іншому олігархові Олегу Дерипаскі, який найбільше постраждав від наслідків економічних обмежень.

Видання вказує, що Вексельберг не просив допомоги у Медведєва, а лише констатував факти і довів до відома керівництву Росії про масштабні наслідки антиросійських санкцій, які ввів Вашингтон після отруєння Сергія Скрипаля в Солсбері.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російські олігархи в перші дні після запровадження нових санкцій США втратили рекордну суму грошей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?