Трамп розповів про "жорстку сутичку" в Сирії між РФ і США
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп розповів про "жорстку сутичку" в Сирії між РФ і США

Трамп розповів про "жорстку сутичку" в Сирії між РФ і США

Президент США Дональд Трамп заявив, що під час "дуже жорсткого бою" між американськими і російськими військовими загинуло багато людей і йому прикро через це.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Уніан".

Американський лідер зробив дану заяву на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе у Флориді, яку транслювала прес-служба Білого дому. Трамп запевнив, що не було нікого більш жорсткого щодо Росії, ніж він сам.

Читайте також: Трамп розповів, коли США запровадять нові санкції проти Росії

Але все ж додав: "Ми вже про це говорили деякий час назад, у нас була дуже, дуже жорстка сутичка в Сирії недавно, місяць тому, між нашими військами і російськими військами. І це дуже сумно. Багато людей загинуло в цій сутичці".

Вірогідніше за все, мова йде про розстріл американськими військами колони представників російської приватної військової компанії "Вагнер" в околицях Дейр-Ез-Зора в лютому. Інформація про це на офіційному рівні майже закрита. І США, і Росія визнають, що конфліктна ситуація була, але обидві сторони мовчать про присутність на полі бою росіян.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Путін прагне угоди з Трампом, незважаючи на санкції і удари в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?