Був курорт, тепер зона: жителі Криму в шоці від нового рішення окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

Був курорт, тепер зона: жителі Криму в шоці від нового рішення окупантів

Був курорт, тепер зона: жителі Криму в шоці від нового рішення окупантів
Джерело:  online.ua

Окупаційна "влада" в курорном місті Алушта огородила автовокзал парканом з дроту. Кримчани обурені нововведенням, відзначаючи, що раніше місто було курортом, а тепер зоною.

Фото огорожі, зведеної по периметру автовокзалу в Алушті, опублікували користувачі мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Гірше смітника: в мережі показали, у що окупанти перетворили Крим

Кримчани дивуються, від кого захищають територію автовокзалу, куди раніше рейсові автобуси привозили сотні туристів. Вони з сарказмом відзначають, що ще б і колючий дріт по паркану пустили, щоб більше курорт був схожий на в'язницю.

"А де напис:"Руки в клітини не просовувати і маршрутки не годувати"?", "Де колючий дріт та вертухаї?"," Севастополь відстає від тренда", - пишуть кримчани.

У той же час жителі Сімеїзу поділилися ще одним більш шокуючим рішенням окупантів. Вони показали фото одного з місцевих пляжу, до якого мешканцям перекрили вихід високим капітальним парканом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що жителі Євпаторії розповіли про ризики появи нового моря в Криму через незаконний видобуток піску російською "владою" в Сольпромі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?