Бойовики знову зірвали заплановане розведення сил на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики знову зірвали заплановане розведення сил на Донбасі

Бойовики знову зірвали заплановане розведення сил на Донбасі
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 19 квітня, бойовики на Донбасі зірвали заплановане на 25 квітня розведення сил і засобів. Близько 7:00 вони порушили режим тиші біля Станиці Луганської.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

За даними української сторони Спільного центру з контролю і координації припинення вогню (СЦКК), терористи обстріляли позиції української армії з гори Князь Ігор. Бойовики застосували станкові протитанкові гранатомети.

"Українська сторона СЦКК розцінює цей обстріл як очевидне небажання ватажків окупаційної адміністрації РФ виконувати в цьому районі вимоги Рамкового рішення з розведення сил і засобів на лінії розмежування сторін", – зазначено в повідомленні.

Читайте також: Україна опинилась у топ-30 рейтингу найсильніших армій світу

Також прес-центр повідомив, що підрозділи сил АТО вже готові до початку відведення власних сил і засобів, але зроблять це лише у випадку неухильного виконання терористами вимог Мінських домовленостей.

Розведення військ біля селища Станиця Луганська бойовики зривають не вперше. Напередодні запланованого на 20 квітня розведення, вони з великокаліберних кулеметів обстріляли позиції ЗСУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Бойовики продовжують наступ на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?