"Фреймут головного мозку": телеведуча шокувала українців дивною акцією з кошенятами
Категорія
Україна
Дата публікації

"Фреймут головного мозку": телеведуча шокувала українців дивною акцією з кошенятами

"Фреймут головного мозку": телеведуча шокувала українців дивною акцією з кошенятами
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут знову опинилася фігуранткою гучного скандалу. Вона влаштувала дивну акцію біля Верховної Ради, роздаючи перехожим маленьких кошенят.

Фотофакт шокуючої акції Фреймут опублікувала в соцмережі Оксана Краснова, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Приходько жорстко проїхалася по Фреймут через російсько-український серіал

У кадрі відображено, як Фреймут стоїть з кошиком маленьких кошенят, яких пропонує всім перехожим. Краснова також зауважила, що телеведуча буквально "впихала" беззахисних тварин в руки невідомих людей, деякі з яких викидали кошенят в найближчі урни, як сміття.

Фреймут роздає маленьких кошенят у центрі Києва (фото - facebook.com)

Користувачі мережі бурхливо відреагували на незрозумілу акцію Фреймут з кошенятами. Вони висловили масове обурення діям телеведучої, не стримуючи негативних емоцій.

"У Раді не голосують за покарання за жорстоке поводження з тваринами. Просто - не голосують. А ця убога кретінка роздає кошенят як льодяники - хочеш - бери, хочеш - викинь", "Дивно, що їй не спало на думку дітей з дитбудинку роздавати", "Може це вікові зміни? Деменція? Ну як ще пояснити цей вчинок, якщо людина не маніяк. А може маніяк?", "А ми мріємо про здорове суспільство. Захисники тварин повинні подати на неї в суд", "Оля Фреймут продовжує переможну боротьбу зі здоровим глуздом і аде кватністю", - коментують шоковані украінці дивний вчинок Фреймут.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ольга Фреймут випустила свою першу книгу про виховання дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?