Місто в США атакувало перекотиполе: опубліковано моторошне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Місто в США атакувало перекотиполе: опубліковано моторошне відео

Місто в США атакувало перекотиполе: опубліковано моторошне відео
Джерело:  online.ua

Жителі невеликого каліфорнійського містечка Вікторвілль стали жертвами атаки рослини - перекотиполе. Бур'ян атакував десятки будинків, які опинилися під двометровими завалами сухих колючих грудок.

Моторошне відео навалу перекотиполе в США опублікували в соцмережах місцеві жителі Вікторвілля, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Квітневий льодовиковий період: США засипало снігом і крижаним дощем

Місцева влада проводить масштабну зачистку міста від бур'яну. До робіт також залучено рятувальників, які допомагають розчистити будинки, в яких опинилися заблокованими люди.

На кадрах показано, що по кілька десятків кущів перекотиполя буквально оточують будинки американців. Це аномальне явище пов'язане з сильними пустельними вітрами, які принесли в місто багато бур'яну.

Відомо, що швидкість пустельного вітру, який спровокував навал перекотиполя на місто США, становила не менше 110 км/г. Є побоювання, що завали сухого бур'яну можуть привести до масштабних пожеж.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в зоопарку США горила освоїла йогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?