Космічна любов: популярний український гурт випустив новий креативний кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Космічна любов: популярний український гурт випустив новий креативний кліп

Космічна любов: популярний український гурт випустив новий креативний кліп
Джерело:  online.ua

Відомий український музичний гурт THE HARDKISS порадував шанувальників новим кліпом. Прем'єра відеоролика на пісню "Мелодія" відбулася 19 квітня.

Відео нового кліпу THE HARDKISS було опубліковано на офіційному YouTube-каналі гурту, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Закарпатська бітанґа: молода співачка презентувала яскравий кліп

Новий кліп музичного колективу, солісткою якого є Юлія Саніна, став справжнім міні-фільмом про велике і справжнє кохання на землі і в космосі. Фронтвумен гурту зазначає, що хотіла показати в кліпі багатогранну і різну любов, яка заповнює серця людей.

Шанувальники прийшли в захват від нового кліпу THE HARDKISS. Кліп гурту відразу ж посля прем'єри потрапив у вкладку "тренди" на YouTube.

"Це неймовірно! Ви дійсно - легенди української музики. Ніколи не було подібного у нас в країні, та й взагалі не багато хто здатний робити все настільки якісно і з душею!", "Поки є така музика - Україна жива!", "Як прекрасно, що ви є в Україні! Ви рухаєте вперед сучасну українську музику","Круто! Дуже емоційно!", - коментують користувачі мережі нову роботу THE HARDKISS.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка Alyosha повністю роздяглася для прем'єри нової пісні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?