Парубій прокоментував можливість дострокових виборів в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Парубій прокоментував можливість дострокових виборів в Україні

Парубій прокоментував можливість дострокових виборів в Україні
Джерело:  online.ua

Голова Верховної Ради Андрій Парубій висловив впевненість, що позачергові вибори можуть призвести до політичної дестабілізації.

Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 + 1", передає ONLINE.UA.

"Питання і дискусії щодо дострокових виборів існують стільки, скільки існує ця Верховна Рада ... Дострокових виборів не буде. Попереду буде робота, системна, непроста", – заявив спікер.

Читайте також: Скільки днів українці відпочиватимуть на травневі свята

Водночас він запевнив, що позиція президента України Петра Порошенка щодо цього питання є такою ж: "Мені відомо, що позиція президента України ідентична моїй, яку я тільки що висловив, що дострокові вибори – це спосіб дестабілізації і, найголовніше, це введення в параліч країни на більш тривалий період".

Він підкреслив, що бажаючим провести дострокові вибори не вдасться розбалансувати роботу Верховної Ради.

"Деякі політичні сили хотіли б скористатися цим для своїх вузьких політичних партійних інтересів. Тільки скажу, не називаючи ці сили, - їм не вдасться поставити свій особистий інтерес вище інтересів держави. Їхны інтриги не матимуть жодного успіху. Це я кажу як голова Верховної Ради", - розповів Парубій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Вакарчука хочуть зробити президентом українські олігархи при підтримці Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?