Рабінович вніс заставу, щоб суд Франції заарештував віллу Льовочкіна
Категорія
Економіка
Дата публікації

Рабінович вніс заставу, щоб суд Франції заарештував віллу Льовочкіна

Рабінович вніс заставу, щоб суд Франції заарештував віллу Льовочкіна
Джерело:  rbc.ua

Про внесення до суду Ніцци застави в розмірі 400 тис євро повідомив народний депутат, лідер партії «За життя» Вадим Рабинович з метою повернути віллу вартістю 40 млн євро, що належить одному з лідерів Оппоблока Сергію Льовочкіну. Про це політик заявив на телеканалі NewsOne, повідомляє «РБК-Україна», передає ONLINE.UA.

«У нас всі хочуть боротися з корупцією до приходу до влади. А з того моменту, як прийшли, вони починають в ній брати участь. Так далі жити не можна - і я довів це, коли вніс заставу французькому суду в 400 тисяч євро із задекларованих грошей за продаж своєї землі, для того щоб вілла Льовочкіна була повернута Україні », - заявив парламентарій.

«Я перший в Україні політик, який поїхав до Франції і домігся того, щоб суд Ніцци заарештував віллу Льовочкіна, розташовану в одному з найдорожчих районів Лазурного берега. Після цього я звернувся до всіх правоохоронних органів України, щоб вони продовжили і довели до кінця розпочату мною розслідування. Я звернувся до всіх людей, щоб запевнити (і роблю це ще раз!): Я заарештував віллу Льовочкіна не для себе, не на користь Рабиновича, а на користь України, тому що ці гроші повинні були залишитися в нашій країні і працювати на нашу економіку , кредитувати бізнес, розвивати суспільство », - нагадав політик.

За його словами, була подана апеляція, але і її Льовочкін програв - французький суд не зняв арешт з його нерухомості у Франції.

«За законами Франції, щоб зараз на три роки заарештувати цю віллу і передати її на користь Україні, потрібно внести заставу - 1% від її ринкової вартості, і це 400 тисяч євро. Чому? Та тому що «скромний будиночок» Льовочкіна коштує 40 мільйонів євро! Але, природно, українська сторона таких величезних грошей не дала. І Льовочкін прекрасно знав, що ніхто нічого не дасть, він з усіма все порішав », - розповів він.

«Я вніс свої 400 тисяч євро для того, щоб ми вже завтра жили, нехай і трошки, але вже в іншій країні, щоб ці« урки »не думали, що вони поїдуть за кордон - і там будуть від нас ховатися. Я думаю, що завдано колосального удару по корупції в одному - вони більше не відчувають себе безкарними, вони тепер розуміють, що і там їх можна дістати », - впевнений політик.

За його словами, справа навіть не в конкретних Льовочкіна і Бойка, а в корупціонерів, яких в нашій країні десятки, і які продовжують тягнути з України останнім.

«Я зробив свою роботу і, швидше за все, за її підсумками наші правоохоронці зроблять свій висновок (не виключаю, звичайно, що він може бути і на користь Льовочкіна!). Але зате я знаю точно, що вже завтра на мене обрушиться новий шквал всяких гидот, який буде показувати брехливий канал «Інтер», навіть не дивлячись на те, що їм вже і розповідати про мене нічого. Але я пишаюся собою, і вважаю, що це чергова перемога на шляху звільнення нашої країни від корупціонерів. А «Інтер» нехай покаже ще якоїсь людини, який би продав свою землю - і заплатив за те, щоб державі Україна була повернута нерухомість вартістю в 40 млн євро. Тому я вважаю цей день - днем перемоги партії «За життя» », - підсумував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?