Десятки постраждалих в залізничній аварії на вокзалі Зальцбурга: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Десятки постраждалих в залізничній аварії на вокзалі Зальцбурга: опубліковані фото

Десятки постраждалих в залізничній аварії на вокзалі Зальцбурга: опубліковані фото
Джерело:  Salzburger Nachrichten

Внаслідок аварії на залізничному вокзалі Зальцбурга вранці п’ятниці, 20 квітня, постраждали 54 людини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Salzburger Nachrichten.

Аварія сталась під час приєднання вагонів прямого сполучення до нічного потяга, що прямував з Цюриха до Відня. Маневрений локомотив із вагонами за нез'ясованих поки що обставин наїхав на потяг. Один із вагонів в результаті інциденту сильно зігнутий.

Читайте також: СБУ показала російських найманців "Вагнера", таємно переправлених в Сирію

За словами представника Австрійських федеральних залізниць Роберта Моссера, аварія сталась о 4:46 за місцевим часом. Більшість пасажирів, ймовірно, спали під час удару. В основному, травми були викликані падаючими об'єктами.

Всього в поїзді було близько 240 осіб. Оскільки потяг був повністю заповнений, кількість постраждалих виявилась великою. За першими повідомленнями йшлося про 20 потерпілих, однак пізніше їхня кількість зросла до 54.

Постраждалих доставили в довколишні лікарні, решті пасажирів запропонували пересісти на інші поїзди. У більшості людей незначні травми. Деякі мають пошкодження на обличчі. На місце прибули працівники Червоного Хреста, значну частину потерпілих вже госпіталізували.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що У Канаді в страшну аварію потрапив автобус зі спортсменами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?