Ситуація на Донбасі загострюється: штаб АТО повідомив про кількість поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострюється: штаб АТО повідомив про кількість поранених

Ситуація на Донбасі загострюється: штаб АТО повідомив про кількість поранених
Джерело:  online.ua

За минулу добу незаконні збройні формування 35 разів відкривали вогонь на Донбасі із забороненого озброєння. Двоє українських військовий поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

Впродовж доби російсько-окупаційні війська 35 разів обстріляли позиції ЗСУ. Зокрема бойовики знову застосували заборонене Мінськими угодами озброєння.

Внаслідок обстрілів двоє бійців АТО отримали поранення. Їх було доправлено до лікувальних закладів та надано медичну допомогу.

Читайте також: Україна почала блокувати російське телебачення на Донбасі

На Донецькому напрямку по наших укріпленнях в Пісках та Опитному терористи вели вогонь із заборонених 120 мм мінометів . Поблизу Пісків та Авдіївки українські військові потрапили під обстріл з мінометів 82 мм калібру.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вівся вогонь по українських пунктах поблизу Шахти "Бутівка", Водяного, Авдіївки, Лебединського і Кам'янки. Стрілецька зброя була застосована і неподалік від Мар'їнки, Піщевика та Гнутового.

На Луганському напрямку агресор відкривав вогонь з гранатометів по українських позиціях в районі Станиці Луганської, Травневого та Артема.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Бойовики знову зірвали заплановане розведення сил на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?