Ехо Другої світової війни: у центрі Берліна евакуювали тисячі людей через бомбу
Категорія
Світ
Дата публікації

Ехо Другої світової війни: у центрі Берліна евакуювали тисячі людей через бомбу

Ехо Другої світової війни: у центрі Берліна евакуювали тисячі людей через бомбу

У п'ятницю, 20 квітня, у Берліні відбувається масова евакуація через знайдену у центрі міста бомбу часів Другої світової війни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Снаряд знайшли недалеко від головного залізничного вокзалу Берліна вранці в середу, 18 квітня. У зону евакуації входять головний залізничний вокзал німецької столиці, міністерства економіки і транспорту, військовий госпіталь і посольства Індонезії і Узбекистану.

Читайте також: США створює власну гіперзвукову ракету за мільярд доларів

У зв’язку зі знешкодженням снаряду у п’ятницю вокзал, яким щодня користуються 300 тисяч людей, тимчасово зачинили. Близько 10 тисяч людей змушені покинути свої домівки та офіси для забезпечення безпеки.

З огляду на те, що британська бомба часів Другої світової війни знаходиться в безпосередній близькості від центрального вокзалу Берліна, очікується чи не транспортний колапс. На час проведення операції буде зупинено рух багатьох видів транспорту, включаючи поїзди ближнього і далекого прямування, метро, автобуси. У аеропорту Тегель будуть припинені злети і посадки безпосередньо на час, коли триватиме операція.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Через бомбу часів Другої світової в Лондоні був закритий аеропорт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?