Путін і Трамп обговорили якість російських повій, - екс-глава ФБР
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін і Трамп обговорили якість російських повій, - екс-глава ФБР

Путін і Трамп обговорили якість російських повій, - екс-глава ФБР
Джерело:  The Hill

Колишній директор ФБР стверджує, що американський президент Дональд Трамп на зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним серед іншого обговорював повій з РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hill.

Раніше Мін'юст США передав Конгресу звіти Джеймса Комі, де докладно задокументовані сім його зустрічей з Трампом з січня по квітень минулого року. Чотири з них засекречені і частково відредаговані, три інші опубліковані.

У бесіді Трампа і Комі, яка відбулася в лютому 2017-го, американський лідер розповів директору ФБР про те, що президент Путін заявляв, нібито в Росії "найкрасивіші повії в світі". У звіті Комі зазначив, що Трамп не уточнив, коли саме російський голова говорив про це.

Читайте також: Трамп розповів про "жорстку сутичку" в Сирії між РФ і США

У січні 2017 року з'явився документ про зв'язки між членами передвиборчого штабу Трампа та російськими спецслужбами. Там стверджувалося, що ФСБ прослуховувало знятий Трампом у Москві номер в готелі, куди він запрошував повій.

Коментуючи дану публікацію, Володимир Путін сказав, що не уявляє, щоб Дональд Трамп "побіг в готель зустрічатися з нашими дівчатами зі низькою соціальною відповідальністю, хоча вони у нас, безумовно, найкращі в світі".

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп звільнив з посади директора ФБР Джеймса Комі. Наразі екс-директор ФБР пише книгу, яка присвячена найбільш важким і цікавим моментам його кар'єри.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін прагне угоди з Трампом, незважаючи на санкції і удари в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?