У США закінчилось розслідування смерті співака Прінса
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У США закінчилось розслідування смерті співака Прінса

У США закінчилось розслідування смерті співака Прінса
Джерело:  Sky News

Прокурор округу Карвер штату Міннесота заявив, що не може пред'явити звинувачення у справі про смерть американського співака Прінса, який помер від передозування сильнодіючого знеболюючого в 2016 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

Відсутність звинувачень аргументують тим, що не вдалося встановити, хто дав музикантові препарат, який його вбив. "У нас просто немає достатніх доказів, щоб пред'явити будь-кому звинувачення у справі про смерть Прінса",- заявив прокурор Марк Мец.

Він зазначив, що є людина, яка забезпечив артиста неприпустимими медикаментами, але лише підозри для звинувачень недостатньо.  "Немає доказів того, що таблетки, які вбивали Прінса, були призначені лікарем", - додав прокурор.

Концентрація препарату в крові музиканта становила 67,8 мікрограма на літр, що є перевищенням дози в 10 разів. Сліди фентанілу знайшли також у шлунку і печінки американської знаменитості.

Нагадаємо, Прінс був знайдений без свідомості в студії звукозапису в Пейслі Парк (штат Міннесота) 21 квітня 2016 року. Лікарі намагалися його реанімувати, але безуспішно. Він помер у віці 57 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що У США знайдений мертвим актор з фільму жахів "Воно".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?