Всесвітньо відомий діджей знайдений мертвим
Категорія
Світ
Дата публікації

Всесвітньо відомий діджей знайдений мертвим

Всесвітньо відомий діджей знайдений мертвим
Джерело:  BBC

Шведський діджей зі світовим ім'ям Тім Берглінг, відомий як Avicii, знайдений мертвим в оманській столиці Маскат. Талановитий музикант раптово пішов з життя у віці 28 років. Причини смерті діджея з'ясовуються.

Про смерть Avicii повідомила його агент Діана Барон, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Читайте також: Помер культовий британський актор

Родичі Тіма Берглінга не можуть повірити в його смерть. Вони попросили поважати їхнє приватне життя, відмовившись коментувати раптову смерть Avicii.

Джерело нагадує, що в 2016 році Тім Берглінг відмовлявся від концертів через проблеми зі здоров'ям. Тоді повідомлялося, що у нього панкреатит, який розвинувся через надмірне вживання алкоголю.

Нагадаємо, Avicii почав виступати в 2006 році. Він входив в ТОП-30 найбагатших молодих музикантів, а також вважався одним з найбільш високооплачуваних діджеїв в світі з доходом в 20 млн доларів.

На рахунку Тіма Берглінга є ціла низка престижних нагород - він виграв дві премії MTV Music Awards, Billboard Music Award, а також двічі отримував номінації на премії "Греммі". За кілька днів до смерті Avicii був номінований на премію Billboard Music Award за альбом "Avicii (01)", який музикант випустив в 2017 році.

На момент смерті у Avicii було дев'ять альбомів. Його сингли "My Feelings for You", "Seek Bromance", "Blessed", "Wake me up" і "Levels" завжди мали мільярдні перегляди в мережі і займали перші місця в хіт-парадах.

Кращі кліпи Avicii - відео:

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США завершилося розслідування смерті Прінса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?