Отруєння Скрипаля: слідство визначило головних підозрюваних
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: слідство визначило головних підозрюваних

Отруєння Скрипаля: слідство визначило головних підозрюваних
Джерело:  The Telegraph

У розслідуванні отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки в Великій Британії здійснений великий прорив. Поліція визначила головних підозрюваних.

Про це повідомляє The Telegraph з посиланням на власні джерела в Скотланд-Ярді, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Лавров висунув нове гучне звинувачення щодо отруєння Скрипаля: в лабораторії відповіли

Відзначається, що особи, причетні до отруєння Скрипалів вже виїхали з Великої Британії і знаходяться в Росії. Скотланд-Ярд переконаний, що будь-яка спроба допитати підозрюваних росіян і тим більше притягнути їх до кримінальної відповідальності буде усіма силами перешкоджатися Москвою, яка до сих пір категорично заперечує причетність РФ до отруєння екс-розвідника ГРУ.

Нагадаємо, Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною на початку березня в Солсбері. Велика Британія довела, що до цього причетна Росія, де була створена отрута "Новачок". Після цієї хімічної атаки десятки країн Європи оголосили Москві дипломатичний бойкот, в результаті якого вислали зі своїх країн більш ста російських дипломатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше були оприлюднені результати міжнародного розслідування щодо отруєння Скрипалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?