У Москві померла легендарна радянська актриса
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві померла легендарна радянська актриса

У Москві померла легендарна радянська актриса
Джерело:  online.ua

21 квітня в Москві померла легендарна актриса Ніна Дорошина. Зірка фільму "Любов і голуби" померла у віці 83 років. Причиною смерті Дорошиною став серцевий напад.

Про це повідомили в прес-службі департаменту культури Москви, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що в день смерті Ніна Дорошина різко відчула себе погано. Вона встигла викликати лікарів, але прибулі до неї додому медики застали актрису вже мертвою. Лікарі повідомили, що вона страждала від захворювань, пов'язаних з системою кровообігу, які виникли через вік актриси.

Відомо, що напередодні смерті Ніна Дорошина також викликала швидку через болі в серці. Медики наполягали на госпіталізації, але актриса відмовилася.

Ніна Дорошина у ролі Наді у фільмі "Любов і голубі"

Ніна Дорошина народилася в 1934 році. Вона закінчила театральне училище імені Щукіна, після чого грала в театрі "Современник".

Всенародну славу і любов глядачів Ніна Дорошина завоювала після виходу на екрани фільму "Любов і голуби", в якому вона зіграла роль Надії. Фільмографія актриси налічує кілька десятків картин. В кінці 80-х Дорошина перестала зніматиси в кіно, повністю зосередившись на грі в театрі.

Ніна Дорошина у фільмі "Любов і голуби" (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії у березні помер легендарний актор Олег Анофрієв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?