Останній "Джеймс Бонд" стане батьком вдруге
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Останній "Джеймс Бонд" стане батьком вдруге

Останній "Джеймс Бонд" стане батьком вдруге

Американський актор Деніел Крейг, широко відомий за роллю Джеймса Бонда в останньому фільмі про агента 007, стане батьком вдруге. Його 48-річна дружина Рейчел Вайс зізналася, що чекає дитину.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на New York Times.

Дружина Крейга не уточнила, коли подарує 50-річному чоловіку їх першу спільну дитину, але пообіцяла незабаром вийти в світ і продемонструвати своє "цікаве положення".

Слід зазначити, що Рейчел Вайс вже не в перший раз випробує радість материнства. У неї підростає 11-річний син Генрі, батьком якого є режисер Даррен Аронофскі. У Деніела Крейга також є дитина від попередніх стосунків - 25-річна дочка Елла, народжена в шлюбі актора з Фіоною Лоудон.

Деніел Крейг і Рейчел Вайс

Нагадаємо, Деніел Крейг і Рейчел Вайс почали зустрічатися в 2010 році. Через рік вони зіграли таємне весілля в Нью-Йорку. На заході були присутні всього чотири людини - молодята та їхні діти.

Останнім часом навколо зоряної пари ходило багато чуток про розлад у їхніх стосунках. Вони виникли через те, що актори рідко з'являлися разом на публіці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська співачка Джамала стала мамою в перший раз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?