Травневі свята-2018: куди піти в Києві на вихідних
Категорія
Культура
Дата публікації

Травневі свята-2018: куди піти в Києві на вихідних

Травневі свята-2018: куди піти в Києві на вихідних
Джерело:  online.ua

Травневі свята в Україні в 2018 році принесуть українцям чотириденний уїкенд, який розпочнеться 28 квітня і триватиме до 1 травня включно. З нагоди травневих свят в Києві будуть проходити маса цікавих заходів, які дозволять жителям і гостям української столиці насичено провести святкові дні. ONLINE.UA зробив добірку найцікавіших заходів у Києві на вихідних, 27 квітня - 1 травня.

Травневі свята в Київському планетарії

27 квітня в Київському планетарії можна буде насолодитися класичною музикою під зоряним небом. Відвідувачі зможуть прослухати твори Баха, Боккеріні, Саверіо Марканданте у виконанні струнного квінтету. Організатори заходу обіцяють українцям море вражень.

Ціна квитка: від 150 грн. Початок: 27 апреля о 19:30

Фестиваль короткометражного кіно в Києві

З 25 квітня в Києві, в кінотеатрі Україна відбудеться KYIV INTERNATIONAL SHORT FILM FESTIVAL. На ньому будуть представлені роботи початківців творців кіно і анімаціі, а також роботи переможців Каннського, Берлінського і Венеціанського фестивалів за останні роки. Фестиваль короткометражного кіно в Києві буде проходити до 29 квітня включно.

Ціна квитка: від 50 гривень. Початок: о 20:00

Травневі свята в Metropolis Music Hall: концерт Fantastic Jazz Band

28 квітня в Києві в Metropolis Music Hall дасть концерт талановитий джазовий ансамбль Fantastic Jazz Band. Музиканти колективу виконають на духових інструментах і ритм-секціях найкращі сучасні та класичні, добре знайомі і невідомі раніше твори. Вони обіцяють глядачам створити неперевершену атмосферу вечора, яка дозволить максимально насолодитися джазовою музикою.

Ціна квитка: від 425 грн. Початок: о 19:00

Яскрава виставка тюльпанів "Навколо світу"

З 27 квітня в Києві відривається масштабна виставка тюльпанів під назвою "Навколо світу". Вона буде проходити на Співочому полі протягом місяця. Організатори обіцяють українцям дивовижні квіткові інсталяції світового рівня, які прикрасять майже 4 тисячі квадратних метрів ландшафту.

Ціна квитка: 50 грн. Час роботи: з 10:00 до 21:00

Травневі свята з гуртом з Книги рекордів Гіннеса: концерт Thirty Seconds to Mars

30 квітня в Києві вперше за останні три роки дасть концерт одна з найяскравіших груп останнього десятиліття - Thirty Seconds to Mars, солістом якої є Джаред Лето. Почути наживо популярну групу можна буде у Палаці спорту, де музиканти представлять унікльне шоу в підтримку нового альбому. Світові рекордсмени, які потрапили в Книгу рекордів Гіннеса як група, що проводить найбільше часу в гастрольних турах, обіцяють українцям презентувати нові пісні з п'ятого альбому.

Ціна квитка: від 1100 гривень Початок: о 20:00

Травневі свята в Києві: де можна приготувати шашлик

Не уявляєте собі травневі свята без аромату м'яса і веселої компанії, тоді вам варто звернути увагу на спеціальні зони в парках Києва, де можна приготувати шашлик.

Посмажити шашлик в Києві можна в шашличному містечку (ВДНГ), розташованому на проспекті Академіка Глушакова. Там організатори відвели спецзону, на якій розмістили 14 альтанок з мангалами. У кожній альтанці може розміститися до 20 осіб. Для дітей в цій зоні також є майданчики для ігор.

Ціна оренди: від 500 грн за день

Легальне місце для пікніків і шашликів також відведено в Парку партизанської слави на вулиці Боровій. Там можна не тільки смачно провести травневі свята, а й насолодитися свіжим хвойним повітрям і озерами з мальовничими берегами.

Ціна: від 400 грн

Ще одним місцем в Києві, де можна розводити багаття і смажити шашлик, є парк Виноградар. У цій зоні відпочинку розміщено десять обладнаних альтанок для пікніків. Також на території парку є розваги для дітей - ігрові майданчики і мотузковий парк.

Ціна: безкоштовно

Раніше ONLINE.UA повідомляв, скільки днів українці відпочиватимуть на травневі свята.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?