Меган Маркл зачарувала яскравим весняним образом: опубліковані фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Меган Маркл зачарувала яскравим весняним образом: опубліковані фото і відео

Меган Маркл зачарувала яскравим весняним образом: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Незважаючи на клопоти, пов'язані з майбутнім королівським весіллям, принц Гаррі і його наречена Меган Маркл намагаються не пропускати офіційні заходи. 21 квітня вони зробили черговий вихід у світ, на якому майбутня принцеса справила яскраве враження на своїх шанувальників весняним образом.

Нові фото Меган Маркл і принца Гаррі, а також відео з їх участю в офіційному заході були опубліковані в мережі, передає ONLINE.UA.

На прийомі в Верховному комісаріаті Австралії, який був присвячений спортивному проекту, запущеному принцом Гаррі для військових, що стали інвалідами, Меган Маркл з'явилася у легкій сукні з квітковим принтом в зелених відтінках. Вона доповнила свій наряд чорним жакетом та невеликою сумкою на ланцюжку.

Для офіційного виходу в світ Меган Маркл злегка завила волосся і створила класичний денний макіяж, зробивши акцент на очі. На ногах у майбутньої принцеси були туфлі на високих підборах.

Шанувальники Меган Маркл прийшли в захват від її весняного образу. Вони впевнені, що наречена принца Гаррі ніколи не буде нудно одягатися, як і Кейт Міддлтон, яка неодноразово піддавалася критиці через відверті образи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі і Меган Маркл замовили несподівані подарунки на весілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?