У мережі показали фото загиблого десантника, який отримав поранення в Авдіївці
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі показали фото загиблого десантника, який отримав поранення в Авдіївці

У мережі показали фото загиблого десантника, який отримав поранення в Авдіївці
Джерело:  online.ua

У київському військовому шпиталі помер український військовий Геннадій Широкий. Причиною його смерті стали важкі поранення, отримані бійцем АТО під Авдіївкою в момент серйозного обстрілу бойовиків.

Про смерть українського захисника повідомляється на сторінці 25-ї окремої повітряно-десантної бригади в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що Геннадій Широкий отримав поранення, коли виконував бойове завдання на одній з найнебезпечніших позицій під Авдіївкою. Тоді він отримав серйозні поранення в ході тривалого ворожого обстрілу в районі Авдіївської промзони, з якими потрапив до шпиталю.

Геннадій Широкий - загиблий боєць АТО, поранений під час ворожого обстрілу біля Авдіївки

Тривалий час медики боролися за життя українського бійця, але врятувати його не вдалося. Товариші по службі висловлюють щирі співчуття рідним Геннадія Широкого. Вони згадують його як добру, веселу і приємну людину, справжнього десантника і патріота України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі показали фото бійця АТО, який загинув на Донбасі в перший день весняного перемир'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?