В Україні найкраща земля і народ, але через корупцію ми продовжуємо жити погано, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні найкраща земля і народ, але через корупцію ми продовжуємо жити погано, - Рабінович

В Україні найкраща земля і народ, але через корупцію ми продовжуємо жити погано, - Рабінович
Джерело:  УНН

Україна має відмінний економічний і людський потенціал, і єдине, що заважає країні нормально розвиватися, - жахлива корупція. Таку думку в прямому ефірі «Великого вечора» на телеканалі NewsOne висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляють УНН, передає ONLINE.UA.

«У нас найкраща в світі земля, у нас вдале географічне положення, приголомшливий, працьовитий народ, який працює у всіх хай-теках світу. Що ж трапилося? Чому все так погано? Відповідаю. З нас, так само, як з французів, італійців беруть податки. Але там на ці гроші будують фабрики, дороги, а у нас ці гроші йдуть в офшори через корупцію», - обурився парламентарій.

За його словами, партія «За життя» розробила алгоритм, який дозволить подолати корупцію в нашій країні.

«Дайте нам для боротьби з корупцією добу. В першу чергу ми заборонимо працювати з офшорами. І 90% корупції тут же піде. Тому що, наприклад, дороги у нас будують кіпрські компанії, насіння продають - теж офшорні структури, в оборонну промисловість 90% всього постачають компанії, зареєстровані десь в офшорі»,- зазначив політик.

Політик нагадав, що подав до Верховної Ради законопроект про заборону на роботу державних компаній з офшорами.

«Я подав законопроект про заборону офшорів, так все відразу перелякалися - у них бізнес зупиниться. Також я подав законопроект про те, щоб тільки один раз можна було балотуватися до Верховної Ради. Якщо людина туди вдруге прийшла, то вона точно закінчений корупціонер»,- впевнений лідер партії «За життя».

Нагадаємо, що Вадим Рабінович виступає за дострокові парламентські вибори, які допоможуть вирішити політичну і економічну кризу в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?