Німецькі політики вимагають запросити Путіна на саміт G7
Категорія
Політика
Дата публікації

Німецькі політики вимагають запросити Путіна на саміт G7

Німецькі політики вимагають запросити Путіна на саміт G7
Джерело:  Welt am Sonntag

Німецькі політики наполягають на тому, щоб російський глава Володимир Путін взяв участь в саміті "Великої сімки", який буде проходити на початку червня в Канаді.

З такою ініціативою вступили члени Вільної демократичної партії Німеччини і партії "Ліві", передає ONLINE.UA з посиланням на Welt.

"Якщо Захід дійсно хоче вступити в конструктивний діалог з Росією, це буде добра нагода. G7 повинна знову стати G8",- вважають німецькі політики.

На їхню думку, запрошення Путіна на G7 є найкращим способом нормалізувати діалог з Росією. При цьому німецькі політики вважають, що вже зараз РФ потрібно повернути в "Велику сімку" і не чекати саміту, який стане самим пізнім часом, коли Москва повинна повернуться за стіл.

Нагадаємо, Росію виключили з "Великої вісімки" в 2014 році. Причиною тому стала анексія Криму. До цього Москва 12 років повноцінно брала участь в G8.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Німеччина хоче відмовитися від санкцій проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?