Маю право псіханути: син Повалій прокоментував скандал з Тіною Кароль
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Маю право псіханути: син Повалій прокоментував скандал з Тіною Кароль

Маю право псіханути: син Повалій прокоментував скандал з Тіною Кароль
Джерело:  ТСН

Вперше після участі у шоу "Голос" син української співачки, яка переїхала в Росію, Денис Повалій прокоментував скандал, який виник на проекті між ним і наставницею Тіною Кароль. Музикант заявив, що пішов з проекту, так як був незадоволений установками зіркового тренера, яка вважає себе "великою господинею".

Про скандал на "Голосі" Денис Повалій розповів в інтерв'ю Катерині Осадчій для передачі "Світське життя" на каналі "1 + 1", передає ONLINE.UA.

Син Таїсії Повалій вважає, що до музичного колективу, з яким він прийшов на "Голос", була підвищена увага саме через нього. Тому Денис вирішив, що Катя і Артем повинні вдвох представляти групу Nude Voices, щоб потім ніхто не говорив, що їх "витягнув" Повалій.

При цьому раніше Денис Повалій заявляв, що пішов з "Голосу" через Тіну Кароль.

"Мені тут явно місця немає. Та ну, хлопці, це смішно. Ну, я маю право псіханути.Я не люблю, коли мені вказують, що робити, як співати. Нехай хлопці самі слухають велику господарку. Я звик бути головним", - тоді коментував ситуацію Повалій, критикуючи допомогу Тіни Кароль, підопічними якої є учасники з Nude Voices.

Раніше ONLINE.UA публікував відео першого виступу сина Повалій на "Голосі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?