Заморозки повертаються: в Україні різко погіршиться погода
Категорія
Україна
Дата публікації

Заморозки повертаються: в Україні різко погіршиться погода

Заморозки повертаються: в Україні різко погіршиться погода
Джерело:  online.ua

На початку наступного тижня, з 23 квітня в Україні різко похолодає. У деяких областях в нічний час навіть можливі заморозки.

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

В ніч з 22 на 23 квітня мінусова температура буде в Сумській, Чернігівській, Харківській та Луганській областях. Також на кілька градусів нижче нуля опуститься температура повітря вночі у Карпатах.

У понеділок, 23 квітня, по всій території України буде сухо, але прохолодно. Але вже у вівторок, атмосферний фронт захопить всю Україну і принесе дощі. Сухо буде тільки в західних областях, де температура повітря вдень складатиме +15 ... + 17С°, а вночі - близько +10С°.

Прогноз погоди в Україні 24 квітня

Погода у Києві на початку тижня буде прохолодною. У понеділок в українській столиці в денний час стовпчики термометрів будуть триматися на позначці +15...+ 17С°, вночі - +6...+ 8С°. У вівторок, 24 квітня, в Києві пройде дощ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росію 22 квітня накрив потужний снігопад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?