Травневі свята-2018: 5 ідей для відпочинку
Категорія
Культура
Дата публікації

Травневі свята-2018: 5 ідей для відпочинку

Травневі свята-2018: 5 ідей для відпочинку
Джерело:  online.ua

1 травня у більшості людей асоціюється з шашликами і галасливою компанією, в якій, за традицією, відзначають День праці ще з радянських часів. Але пікніки є не єдиним варіантом веселого і незабутнього відпочинку на весняних канікулах. ONLINE.UA пропонує вам оригінальні ідеї для відпочинку на травневі свята, які дозволять цікаво і корисно провести час у колі сім'ї, з друзями або удвох з коханою людиною.

Активний відпочинок на травневі свята

Пікнік з шашликом на 1 травня можна вдало поєднати зі спортивними змаганнями. Організуйте "лісові естафети", до яких придумайте яскраві кричалки і плакати, а також цікаві міні-призи. Це може бути будь-яка спортивна гра: футбол, волейбол або бадмінтон.

Присвятити травневі свята можна спілкуванню з тваринами. Наприклад, здійснити екскурсію на кінний завод, де провести верхову прогулянку. Такий відпочинок підійде як для закоханих пар, так і для одиноких людей, які не люблять гучне суспільство.

Молодим і активним людям традиційні посиденьки біля багаття можна замінити пейнтболом. Ця "стрілялка" обов'язково зарядить позитивом і енергією всю компанію.

Екстремальне 1 травня

Якщо ви не відносите себе до боягузливих людей, то для вас є кілька екстремальних варіантів для відпочинку на травневі свята. Це можуть бути: банджо-джампінг, відвідування мотузкового містечка або стрибок з парашутом.

Для стійких екстремалів на травневі свята можна запланувати уроки екстремального водіння по непередбачуваним і божевільним дорогам. Для відпочинку компанією відмінно підійде екстремальна забава під назвою зорбінг - ця гра полягає в скачуванні величезної прозорої кулі зі схилу, всередині якої перебуваєте член вашої компанії.

Сімейний день

Запланували сімейний відпочинок на травневі свята, то для вас в кожному місті України підготували спеціальні програми. Це і фестивалі квітів, і музичні концерти, і театральні постановки в парках.

Також для сімейного відпочинку в травневі свята підійде похід в кіно, зоопарк або відвідування тематичної виставки.

Романтична подорож

За чотири дні вихідних з'їздити кудись далеко відпочити неможливо, але і не потрібно. Присвятити травневі свята можна подорожі по Україні. Заплануйте з коханим чоловіком, наприклад, поїздку в Закарпаття - там на травневі свята в 2018 році можна насолодитися красою цвітіння сакури, а також відвідати легендарні історичні замки та оздоровитися в термальних водах.

Б'юті-тур вихідного дня

Присвятити травневі свята також можна собі коханій. Наприклад, влаштувати похід у салон краси, де пройти повний спектр спа-послуг, або ж зробити масштабний шопінг по магазинах.

Отримавши заряд легкості і оздоровлення, ви можете насолодитися теплим коктейлем, помалювати фарбами, або ж відправитися в ресторан, де порадувати себе смачною вечерею.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, куди можна піти в Києві на травневі свята в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?