Мережу обурила реакція Меланії Трамп на Барака Обаму: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу обурила реакція Меланії Трамп на Барака Обаму: опубліковано фото

Мережу обурила реакція Меланії Трамп на Барака Обаму: опубліковано фото
Джерело:  People

Перша леді США Меланія Трамп не приховувала щастя під час спілкування з екс-президентом Бараком Обамою прямо на похороні Барбари Буш.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.

17 квітня померла дружина 41-го президента США Джорджа Буша-старшого – Барбара. На похорон прийшло немало колишніх та чинних мешканці Білого дому. Не дивлячись на те, що захід був сумним, деякі кадри все ж насмішили користувачів мережі.

Мова йде про спілкування першої леді США Меланії Трамп та колишнього президента країни Барака Обами, яким довелось сидіти поруч. Чари екс-голови держави подіяли на першу леді, тому Меланія щиро посміхалась, що встигли зафіксували журналісти.

Радісна посмішка Меланії викликала чимало глузувань у мережі. Американці зауважили, що ці фото не варто показувати її чоловіку, бо той може осатаніти. Були й ті, хто зауважив, що посміхатися та радіти на похороні, непристойно.

Дональда Трампа на прощанні не було. У прес-службі Білого дому заявили, що його поява на заході мала б супроводжуватись посиленими мірами безпеки, а це б спричинило дискомфорт у близьких померлої.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ випадково "поховали" дружину Джорджа Буша-старшого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?