Все, крім Telegram: слідом за Google Роскомнагляд заблокував YouTube
Категорія
Технології
Дата публікації

Все, крім Telegram: слідом за Google Роскомнагляд заблокував YouTube

Все, крім Telegram: слідом за Google Роскомнагляд заблокував YouTube
Джерело:  Сноб

З вечора 22 квітня користувачі з різних регіонів Росії повідомляють про проблеми з доступом до сайту відеохостингу YouTube.

Про це повідомляє видання "Сноб" з посиланням на Downdetector, який відстежує перебої в роботі різних інтернет-сервісів, передає ONLINE.UA.

YouTube перестав відкриватися у великої кількості користувачів в Центральній Росії, на півдні країни, на Уралі, в Поволжі і деяких регіонах Сибіру. Є проблеми з доступом також в Москві та Петербурзі.

Найбільша кількість звітів про збої надійшла увечері 22 квітня, але їх число продовжує зростати і зараз.

Нагадаємо, з 16 квітня Роскомнагляд блокує в РФ месенджер Telegram, який відмовився надати ФСБ доступ до листування користувачів. Під блокування потрапили більше 18 мільйонів IP-адрес, пов'язаних з Amazon, Google і багатьма іншими компаніями. Через це в роботі відомих додатків і інтернет-сервісів відбулися збої.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії заблокували Google.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?