Прем'єр-міністр Вірменії пішов у відставку
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єр-міністр Вірменії пішов у відставку

Прем'єр-міністр Вірменії пішов у відставку
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 23 квітня, прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян, проти якого відбулися багатотисячні протести по всій країні, пішов у відставку.

Про це Саргсян повідомив на сайті уряду Вірменії, передає ONLINE.UA.

"Нікол Пашинян мав рацію. Я був не правий. Ситуація, що склалася має кілька рішень, але ні на одне з них я не піду. Це не моє. Я покидаю посаду прем'єр-міністра країни", - йдеться в заяві політика.

Прем'єр додав, що протести спрямовані проти нього, тому він прийняв рішення піти у відставку.  "Я виконую вашу вимогу. Бажаю миру нашій країні", - зазначив Саргсян .

Нагадаємо, з 13 січня в Єревані тривали мітинги проти призначення колишнього президента країни Сержа Саргсяна на посаду прем'єр-міністра. Поліція кожен день затримувала сотні протестуючих.

Наразі, у прямій трансляції з вулиць міста, яку веде вірменська служба "Радіо Свобода", видно, що новину про відставку прем'єр-міністра протестуючі зустрічають радісними криками та музикою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  У Вірменії оголосили "оксамитову революцію".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?