Авріл Лавін вперше за два роки з'явилась на публіці після страшної хвороби
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Авріл Лавін вперше за два роки з'явилась на публіці після страшної хвороби

Авріл Лавін вперше за два роки з'явилась на публіці після страшної хвороби
Джерело:  eonline.com

Після дворічної перерви співачка Авріл Лавін з'явилася на червоній доріжці в якості гості на благодійному вечорі "Race To Erase MS Gala".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Enews.

На заході зірка з'явилась у вечірній чорній сукні з прозорими рукавами і босоніжках.

Зірка була в гарному настрої і не відмовила журналістам в інтерв'ю. За словами знаменитості, вона працює над новим альбомом, який ось-ось вийде у світ.

"Це буде потужний альбом. Я працюю над ним вже три роки. Думаю, через два тижні я закінчу свою роботу над ним і презентую його в цьому році. Я знаю, що моїм шанувальникам довелося дуже довго чекати, і деякі з них були вкрай незадоволені цим. Але повірте мені, я роблю все, що можу, і хочу, щоб все вийшло ідеально. Я обіцяю, що ці очікування і моя важка робота будуть виправдані", – розповіла Лавін.

Нагадаємо, три роки тому відомій співачці діагностували хворобу Лайма (небезпечне інфекційне захворювання, викликане укусом кліща). Через кілька місяців після лікування вона оголосила про розставання з чоловіком, внаслідок чого, впала в депресію. Тепер же в її житті нарешті все налагодилося і вона готова повернутися на сцену.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Переможець "Евробачення" зізнався, що має ВІЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?