Зірку культового серіалу "Таємниці Смолвіля" звинуватили в торгівлі секс-рабами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірку культового серіалу "Таємниці Смолвіля" звинуватили в торгівлі секс-рабами

Зірку культового серіалу "Таємниці Смолвіля" звинуватили в торгівлі секс-рабами
Джерело:  CNN

Американську актрису Еллісон Мек, відому за серіалом "Таємниці Смолвіля", заарештували за підозрою у вербуванні жінок в сексуальне і трудове рабство.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За версією слідства, актриса була однією з головних осіб в секті Nxivm ("Нексіам"), яка вела свою діяльність під прикриттям курсів по саморозвитку. Секта діяла згідно "піраміді" - члени групи платили гроші для зростання в ієрархії.

В обов'язки учасниць входило залучення нових "рабинь", які повинні були вступати в статеві відносини з тими, хто вище них. Як стверджують правоохоронці, жінки, які вступили в секту, повинні були сексуально догоджати главі Nxivm 57-річному Кіту Раньєру. На всіх учасників групи були компромати.

Еллісон Мек за гроші приваблювала в секту жінок, які потім виступали в якості секс-рабинь. Їхні тіла таврували розпеченим залізом в знак вірності, на клеймі були зображені ініціали Раньєра.

"Згідно з обвинувальним висновком, Мек вмовляла дівчат приєднатися до так званого групового тренінгу для жінок, який створив і очолював Раньєр", - розповів адвокат Річард Донохью.

Нагадаємо, в кінці березня стало відомо, що Еллісон Мек і її колегу по "Таємницям Смолвіля" Крістін Кройк підозрюють у вербуванні жінок. Провину останньої не було доведено. Засновника секти звинувачують в торгівлі людьми, використанні жінок як сексуальних рабинь і насильстві.

Курси Nxivm діяли в США і Канаді з 1990-х років. Жінок нібито вчили боротися з емоційними і фізичними бар'єрами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кевін Спейсі потрапив у новий гучний скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?