У Торонто автобус в'їхав у натовп людей, багато загиблих: опубліковані відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Торонто автобус в'їхав у натовп людей, багато загиблих: опубліковані відео

У Торонто автобус в'їхав у натовп людей, багато загиблих: опубліковані відео
Джерело:  online.ua

У канадському Торонто сталася надзвичайна подія - мікроавтобус на великій швидкості протаранив натовп людей, внаслідок чого загинуло 10 осіб, а ще 16 людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Поліція Канади не виключає версію теракту.

Відео з місця події і моментом затримання водія фургона були опубліковані в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Відомо, що водієм машини був 25-річний Алек Мінассіан, який раніше не потрапляв у поле зору канадських правоохоронців. Передбачається, що він умисно вчинив наїзд на людей на перетині вулиць Йонг-стріт і Фінч авеню в той момент, коли велика кількість держслужбовців вийшло на обідню перерву. Очевидці розповіли, що після наїзду на тротуар, фургон більше 1,5 км промчав на великій швидкості, збиваючи людей.

Правоохоронці затримали злочинця. На даний момент вони з'ясовують обставини події, підкреслюючи, що наїзд на людей виглядав як заздалегідь спланований.

Посол України в Канаді Андрій Шевченко повідомив, що українці в аварії не постраждали. При цьому район інциденту досі перекритий. Поліція веде слідство.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Афганістані стався потужний теракт, внаслідок якого загинуло понад 30 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?