Бойовики з гранатометів атакували сили АТО на Донбасі: серед бійців ЗСУ багато поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з гранатометів атакували сили АТО на Донбасі: серед бійців ЗСУ багато поранених

Бойовики з гранатометів атакували сили АТО на Донбасі: серед бійців ЗСУ багато поранених
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі продовжує загострюватися - за минулу добу, 23 квітня бойовики здійснили 44 обстріли з забороненої зброї по позиціях українських захисників. В результаті, п'ятеро бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку окупанти вели вогонь з 82-мм і 120-мм мінометів біля шахти Бутівка і Водяного. З гранатометів бойовики обстрілювали позиції сил АТО в районі Верхньоторецька, Гнутового, Кам'янки, Авдіївки і Талаківці. Великокаліберні кулемети терористи застосували по українським військовим в районі Мар'їнки, Павлопіля і Лебединського. Під вогонь зі снайперської і стрілецької зброї потрапили українські захисники біля Красногоровки, Пищевика, Лебединського та Невельського.

На Луганському напрямку міномети, крупнокаліберні кулемети і гранатомети противник застосував біля Троїцького, Попасної, Новоалександровки, Новозванівки і Новоселівки.

В результаті потужної атаки бойовиків п'ятеро українських захисників при виконанні бойового завдання отримали поранення. Всі вони були госпіталізовані в медзаклади, де бійцям надали належну допомогу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Києві помер боєць АТО, який отримав поранення під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?