Порошенко ввів обмеження на продаж алкоголю
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко ввів обмеження на продаж алкоголю

Порошенко ввів обмеження на продаж алкоголю
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко підписав закон про заборону продажу алкоголю в нічний час. Цей закон дає право місцевій владі обмежувати продаж алкогольних напоїв в певний час в українських містах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Верховної Ради.

Законопроект про обмеження на продаж алкоголю депутати прийняли в березні 2018 року. Він передбачає введення заборони на продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива і вин в певний час доби.

Також даний закон передбачає штрафи за порушення - від 510 до 1700 гривень. Заборона на продаж алкоголю в нічний час при цьому не поширюється на кафе і ресторани.

Слід зауважити, що на сьогоднішній день заборона на продаж алкоголю в нічний час діє вже в багатьох містах України. Зокрема, з 23:00 вечора до 10:00 ранку забороняється продаж алкоголю у Львові, Черкасах, Івано-Франківську, Ужгороді та Луцьку. Також місцева влада і в Києві вводила дане обмеження, але скасувала його по рішенню суду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні значно подорожчають алкоголь і цигарки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?