У США екстрено госпіталізували колишнього президента
Категорія
Світ
Дата публікації

У США екстрено госпіталізували колишнього президента

У США екстрено госпіталізували колишнього президента
Джерело:  online.ua

Колишній президент США Джордж Буш-старший потрапив в реанімацію. Його екстрено госпіталізували в клініку Х'юстона через день після похорону дружини - у 93-річного політика виявлено зараження крові, яке виникло через інфекцію.

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив офіційний представник екс-президента США Джим Макграт, передає ONLINE.UA.

Макграт повідомив, що в даний час Джордж Буш-старший перебуває в палаті інтенсивної терапії під постійним наглядом лікарів. За його словами, політик добре реагує на лікування.

Нагадаємо, 17 квітня у Джорджа Буша-старшого, який був президентом США з 1989 по 1993 роки, померла дружина. Колишня перша леді США Барбара Буш була похована 21 квітня. У шлюбі подружжя прожило 73 роки.

Джордж Буш-старший важко переживає втрату дружини. Після її смерті він заявив, що Барбара "і на небесах продовжує жити".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Мінську з інфарктом екстрено госпіталізували легендарного музиканта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?