В "ЛНР" знову пропав зв'язок Vodafone: місцеві жителі б'ють на сполох
Категорія
Події
Дата публікації

В "ЛНР" знову пропав зв'язок Vodafone: місцеві жителі б'ють на сполох

В "ЛНР" знову пропав зв'язок Vodafone: місцеві жителі б'ють на сполох
Джерело:  online.ua

24 квітня в окупованому Луганську і ще в багатьох містах так званої "ЛНР" знову пропав мобільний зв'язок українського оператора Vodafone.

Про це повідомили місцеві жителі "ЛНР" в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Причини зникнення зв'язку Vodafone на окупованих територіях Донбасу з'ясовуються. У прес-службі українського мобільного оператора уточнили, що з невідомих причин стався обрив кабелю.

"Слідом за Донецьком і у нас Водафон лягає періодично. Думаю, що скоро ляже повністю і назавжди", "Сьогодні взагалі немає ні зв'язку Лугаком, ні Водафон. Скільки ще будуть знущатися на людьми?", "Додзвонитися неможливо, зв'язку немає взагалі в місті. Причини не повідомляють", - пишуть обурені мешканці "ЛНР" в соцмережах.

У своїх коментарях вони вказують, що в Луганську зник зв'язок не тільки українського оператора Vodafone, а й місцевого "Лугаком".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажки "ДНР" вирішили взагалі не відновлювати зв'язок в так званій республіці, мешканці якої живуть без Vodafone з початку січня 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?