Голлівудський актор Двейн Джонсон втретє став батьком: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудський актор Двейн Джонсон втретє став батьком: опубліковані фото

Голлівудський актор Двейн Джонсон втретє став батьком: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Вслід за Кейт Міддлтон та принцом Вільямом, які вчора стали батьками, голлівудський актор Двейн Джонсон також повідомив про народження дитини.

Про це актор розповів на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Пологи у дівчини актора Лорен Хашіан відбулись 17 квітня, але новоспечений батько тільки зараз розповів світу, що у нього з'явилась ще одна донька. Пара назвала дівчинку Тіаною Джа.

Також Джонсон розповів, що був присутній на пологах. За словами знаменитості, це змінило його, бо тепер він з ще більшою повагою ставиться до жінок.

"Наше блаженство. Гордий, що в цей світ ми принесли ще одну дівчинку. Мене виховували і оточували сильні та люблячі жінки. Однак після того, як я був поряд з Лорен в момент народження нашої третьої дитини, мені складно висловити словами новий рівень любові, поваги і захвату, які я відчуваю до неї та всіх інших жінок",
– написав актор.

Як відомо, голлівудський актор має двох доньок: 2-річну Жасмін та 16-річну Сімон від шлюбу з Дені Гарсією. Як і до інших доньок, Двейн Джонсон мило звернувся до Тіани Джа.

"Я обіцяю, що буду любити тебе, захищати, допомагати та змушувати тебе сміятись все життя. Твій божевільний татко має багато обов'язків і носить багато капелюхів у цьому великому світі, але я завжди буду тим, ким ти пишатимешся", – додав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кейт Міддлтон народила третю дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?