Українська тенісистка завоювала гучну перемогу на престижному турнірі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка завоювала гучну перемогу на престижному турнірі

Українська тенісистка завоювала гучну перемогу на престижному турнірі
Джерело:  online.ua

15-річна українська тенісистка Марта Костюк завоювала перемогу в першому колі престижного турніру серії WTA Porsche Grand Prix в німецькому Штутгарті. Її перемога, як і сама участь, стала найгучнішою сенсацією в світовому тенісі.

Відео переможної гри Марти Костюк на турнірі в Штутгарті було опубліковано на офіційній сторінці змагань в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Свою перемогу в першому колі Porsche Grand Prix українка отримала в матчі з німкою Антонією Лоттнер. Їх гра завершилася з рахунком 6:4, 6:1.

Слід зазначити, що в основну сітку турніру Марта Костюк також увірвалася з гучною історичною перемогою. Шанс взяти участь в престижному змаганні вона отримала завдяки перемозі в грі з француженкою Алізе Корне, яка є 35-ю ракеткою світу.

Путівку до чвертьфіналу турніру Porsche Grand Prix Марта Костюк розіграє з переможницею матчу, в якому змагатимуться росіянка Марія Шарапова і француженка Каролін Гарсія.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що юна тенісистка Марта Костюк перемогла на дорослому турнірі ITF в австралійському Берні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?