Невловимі об'єкти: в NASA показали нове вражаюче космічне відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Невловимі об'єкти: в NASA показали нове вражаюче космічне відео

NASA
Невловимі об'єкти: в NASA показали нове вражаюче космічне відео

Вчені NASA зробили нове відкриття про астероїди, які в хаотичному порядку переміщаються в Сонячній системі. За допомогою телескопа WISE експерти зафіксували близько 30 тисяч невловимих об'єктів, багато з яких виявилися потенційно небезпечними для Землі.

Нове вражаюче відео з рухом тисяч астероїдів в Сонячній системі було опубліковано на офіційній сторінці NASA, передає ONLINE.UA.

Космічний апарат WISE збирав дані про невідомі раніше астероїди протягом чотирьох років. В цілому за цей час він виявив 29 375 об'єктів в Сонячній системі. З них майже 800 об'єктів є навколоземними, а десятки з них мають орбіту, яка допускає наближення до Землі на потенційно небезпечну відстань, і розміри, що дозволяють подолати атмосферу нашої планети.

Нові дані про невловимі об'єкти в Сонячній системі дозволять вченим більш детально вивчити астероїди і їх природу. За словами експертів, отримана інфомрация стала для них безцінним ресурсом, без якого складно зрозуміти фізичні властивості і можливу небезпеку виявлених об'єктів для землян.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що SpaceX запустила в космос "мисливця за планетами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?