У Києві підвищать ціни на проїзд в громадському транспорті: названі цифри
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві підвищать ціни на проїзд в громадському транспорті: названі цифри

У Києві підвищать ціни на проїзд в громадському транспорті: названі цифри
Джерело:  online.ua

З 15 липня 2018 року проїзд у громадському транспорті може подорожчати до 8 гривень. Йдеться про всі види наземного транспорту, включаючи трамваї, тролейбуси, маршрутки та електрички.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт міськадміністрації Києва.

Остаточне рішення щодо підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті буде прийнято в найближчі дні. На сайті КМДА відзначається, що нові ціни на проїзд в Києві були передбачені "Київпастрансом" у фінансовому плані підприємства на 2018 року.

У "Київпастрансі" пояснили намір підняти ціни на проїзд в Києві тим, що діючі тарифи в 4-5 гривень економічно необґрунтовані і набагато нижче собівартості послуг, що надаються.

Нагадаємо, останній раз ціни на проїзд в Києві підвищували влітку 2017 року. Тоді за рішенням Київської адміністрації тарифи зросли до 4 гривень в наземному транспорті і до 5 гривень у метро.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ветерани АТО запускають в Києві нове таксі, яке стане аналогом Uber.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?